אולם תוצרת הארץ - הרבה יותר מקייטרינג

אסאדו כשר לאירועים – שלום לדרום אמריקה

פורסם בקטגוריה: בלוג - דבר השף, קייטרינג אסאדו, שירותי קייטרינג 24 יול 2013

בקייטרינג תוצרת הארץ יודעים לתת לבשר את היחס שמגיע לו. במשך שנים רבות התמחינו בשיטות השונות "לטפל" בבשר על מנת לגרום לו להתיישן בצורה נכונה ולהביא אותו אל הגריל בתנאים הכי טובים על מנת שהצלייה תתבצע כהלכה וכל ביס היה עונג צרוף. לא כל אחד יכול להגיד שהוא עושה קייטרינג אסאדו.

בבשר צריך להבין! ואין חכם כבעל ניסיון…

באסאדו כמו שעושים בדרום אמריקה ישנם המון מרכיבים שהופכים אותו לאטרקציה ייחודית באירוע. הציוד שבו אנו נעזרים, המיומנות להפוך את ההגשה למופע מרהיב שבו הניחוחות והצלילים כבר מתחילים לעבוד על בלוטות הרוק הם רק השלבים הראשונים שמכינים אותנו לביס הרך והמעודן שעומד להיכנס לפה..

בספרדית אסאדו זה 'צלוי' וכדי לצלות את הבשר נכון, ישנם הרבה סודות וטיפים שנלווים לתהליך.

היום אין קייטרינג בשרי כשר שלא מציע את האסאדו כאחת מהמנות בתפריט, והסיבה לכך היא שישראלים פשוט אוהבים אסאדו. ובתוצרת הארץ הדרך לאסאדו טוב מתחילה עוד הרבה לפני שאתם פוגשים אותו באירוע שלכם. זה מתחיל בבחירת הבשר הנכון, ממשיך בטיפול ויישון של הבשר במקררים מיועדים לכך ובדרך שאופיינית לשיטה המקורית כפי שעושים בדרום אמריקה וזה נגמר באופן הצלייה וההגשה לצלחת שלכם.

הריח ממלא את האוויר… והבשר הוא הכוכב של הערב הזה!

נותני השירות שלנו ישמחו לשבת אתכם ויחד לתכנן את סוגי הבשרים שיתאימו לאירוע שלכם.

נשמח לעמוד לרשותכם בכל עת.